Feber – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Feber

Här hemma har det varit kalabalik inatt. Vakna mellan 02.00-05.00. Båda två vägrade sova & va ledsna. 

Trötta barn & mamma denna morgon. Agnes kändes varm och det visade sig feber så bara att vara hemma idag. Alfred mår toppen men han fick vara hemma med oss ändå. När klockan ringde sov han som en stock efter den vakna natten. Så han fick fortsätta med det.. 

Så denna dagen blir lugn. Får se var vi hittar på. Vad brukar ni göra när ni är hemma på VAB?  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Hoppas hon Kruse på sig snart lilla Agnes 🙂
  Har inte vabbat något ännu då min lilla flicka bara är 6 månader. Dock fick min man ta ut vabb två dagar nu då jag opererade tån och inye kunde gå…han tog med Julia ut och har lekt mycket med henne men det blir ju skillnad när barnen är sjuka och inte mamman :p

  Ha en fin dag!
  //Emelie
  http://emeliestensson.vimedbarn.se

 2. Jenny

  Det blir ju så när de börjar på dagis.. Då kommer allt möjligt skit.. Jag brukar mysa framför tv, läser saga,spelar spel, pysslar ja allt möjligt.. Bara myser o ta det hel lugnt o vårdar barnen förstås.. Krya på er!!