Tvillingmorsan

Kidsen hos pappa

Och vampyrer hos mig. Jag kan inte sluta titta, när jag fastnar i en serie är det kört. Helt otroligt hur man lever sig in.  Idag har vi haft sällskap av Mathilda & Emma. Vi har ätit lunch på ett nytt sushi-ställe. Buffé och det smakade utmärkt. Förutom att jag blir så stressad när barnen är med. Men det gick hyfsat tycker jag. 

Nu ska dom sova hos sin pappa en natt. Så jag ska bara vila & hänga framför tvn. Hoppas min blogglust kommer tillbaka snart. Vet inte när tiden att sätta sig ner ska finnas, jag vill men när jag väl har en stund lugn & ro. Så är jag antingen för trött, eller så måste något annat göras. Lite sol så tror jag energin blir på topp igen. 

Något speciell ni vill läsa om?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Jag hade tyckt det var intressant att få läsa om dina tankar och känslor inför barnens förskolestart 🙂 Ha det bäst!

  2. Marie

    Jag har själv ett barn så allt om livet med barn är roligt att läsa om och så är det superkul att se bilder på erat fina hem. Och inredningtips osv 🙂

  3. Annie

    Hej!
    Jag väntar tvillingar, om max 3 veckor, mina första barn och funderar på om du kan dela med dig av dina bästa tips till blivande tvillingföräldrar?:)

  4. Sanne

    Inte helt lätt med små busar där hemma! det är ju alltid intensivt och det borde ju nästan va värre när de är i samma ålder då ingen är stor nog att förstå lite mer.. Tycker du är fantastisk som kämpar med barnen!

  5. Jasmin

    Inredning, före och efter inlägg. Tycker du har fixat det så fint hemma. Kul att även läsa inköp av kläder till barnen blir inspirerad, har barn i samma ålder.

  6. Monika

    Jag tycker om att läsa om din vardag, vad som händer och lite funderingar du har. Jag gillar din blogg, tack för att du delar med dig .

  7. Lina

    Gillar att läsa om din vardag med kidsen. O hur du känner inför vardagliga saker som t ex resturangbesöket idag. I feel you, inte lätt med två små busar.