Tvillingmorsan

Hipp hipp hurra

Idag fyller min lillebror 21 år. Herregud va tiden går. Åren bara flyger iväg.  Vi hade kalas hemma hos mamma & pappa igår. Både för Emma & för Markus! Emma fyller senare i veckan så vi har alltid firat dom samtidigt ♡ 

Barnen hade jätteroligt hela tiden och fick leka av sig med dom andra barnen. Min kusin Elin va där med hennes lilla My.    Agnes ville hålla i en liten stund. Men när jag skulle hålla i blev hon lite sotis & pekade på bebisen & sen på bebisens mamma. Haha! 

Nu har barnen åkt till deras pappa. Dom ska vara där till på tisdag, så jag ska passa på att hålla på lite hemma & dona. Men idag åker jag iväg på ett litet äventyr med snygga brudar ♡ Vad vi ska göra är hemligt ett tag till.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.