En mamma  – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

En mamma 

Idag som alla andra dagar är mammans dag. Man ger gåvor om man vill eller bara visar hur mycket man tycker om någon lite extra.  Min mamma är en fantastisk mamma. Och jag strävar efter att bli en lika bra mamma som hon varit ♡ 

Hon bara ger och ger. Så man vill kunna ge henne så mycket. 

Jag & min syster har varit hemma där idag. Vi gav henne presenter men även hjälpte henne hemma med att flytt möbler, rensa & måla lister. Sen bjöd vi på mat! Barnen va med hela tiden och hade så roligt. 

Jag har fått många pussar & kramar av mina barn som somnade sött efter en fartfylld dag. Regnet har öst ner konstant men dom har lyst som solar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.