Fika-besök – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Fika-besök

Idag kom min vän Ida med hennes barn Thea & Alfred för att hälsa på. Planen va picknick & lek i lekparken, men vädret visar sig på sin sämsta sida. 

Så dom köpte med en massa gott fika hem till mig istället.   Både Agnes & min Alfred blev så glad över besöket, först mumsade dom i sig lite majskrokar & smoothies som dom snällt köpt med till dom. Sen lekte dom hela tiden – Dom va inte blyg alls & Ida Thea & Alfred fick göra allting med dom. Agnes sa “Thea” rätt ut så vi blev chockade allihopa. 

Nu har dom åkt efter några intensiva timmar! Vi blev trötta allihopa, barnen somnade & jag la mig på soffan.   Inga planer på att lämna lägenheten nu eller.. Men det är faktiskt lite mysigt när det smattrar på taket. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.