Barnrummet – Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Barnrummet

I helgen när barnen är borta så tänkte jag passa på att fixa lite i deras sovrum. Har köpt en garderob som vi ställde dit igår, kommer bli så bra då den lilla byrån dom hade innan va så liten. Fick inte alls plats & det låg kläder överallt.

  

  

Har börjat vikt in lite kläder. Men är mycket mer som ska in & det ska även rensas ur. Så det blir en perfekt syssla i helgen. 

  

Mer galgar lär köpas idag, & sen kör jag igång. Fler bilder får ni se när rummet är klart

Garderoben kommer från Ikea & serien Hensvik. Barnen har även hyllan & sängarna därifrån. Skötbordet/bokhyllan sålde jag iväg för att få plats med detta. Men jag älskar verkligen den serien. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    När det gäller galgar så brukar jag be om att få de med när jag köper kläder till min dotter, hm o Kappahl brukar va generösa med det! Så slipper jag köpa o så blir det i ”rätt” storlek för klädesplagget