Tvillingmorsan

Lämna det bakomflutna före dig. 



Och på ett ögonblick förändras allt. Vi lämnar det förflutna bakom oss & skyndar mot det okända, vår framtid. Vi ger oss av mot fjärran platser & försöker finna oss själva. 

Problemen börjar när vi vägrar låta förändringarna ske, och hänger fast vid gamla vanor. Men om vi håller fast för hårt vid det förflutna kanske framtiden aldrig inträffar.

Dom säger att det är ett brustet hjärta. Men det gör så ont. Ont i hela kroppen. Jag skulle aldrig önska att en annan människa fick känna känslorna jag känner nästan varje dag.   

Jag önskar varje dag att jag ska slippa känslan, det kommer jag göra en dag. Men att veta att den finns där & ständigt påminner mig om hur jävla ont det gör.

Det är inte kärlek & längtan tillbaka. Det smärtan att behöva bygga upp något igen, bygga upp ett hjärta som brutits ner. Att börja lita på någon igen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Vet hur du känner. Men kom ihåg att det oxå är bra att kunna tillåta sig bryta ihop, när det är jobbigt. Det är ok att må dåligt när det är tungt. Det är det som gör det möjligt för dig att även tillåta dig må riktigt bra sen, när det är bra. För vännen vet du, det kommer det att bli! Och du kommer att bli så mycket starkare och kunna känna ännu mera kärlek i framtiden. Som sagt, det är inte du som är förloraren här! Kram

  2. Nathalie

    Styrkekram till dig. Du gör detta bra, du kommer att klara dig och inte bara det utan du kommer att vara lycklig igen.

    Jag har aldrig kommenterat tidigare men du inspirerar mig.
    / Nathalie

  3. Cilla

    Men det går. Jur. Omöjligt det än känns, när det gör som ondast, så går det. En dag så vaknar man och känner att hjärtat är helt, att man själv är hel, att det är bra.
    Det tar tid, men har man nåt annat val än att bara låta det ta sin tid? Brustna hjärtan skyndar man inte på.
    Jag tror på dig! Det här kommer du att klara fint, och komma ur så mycket starkare!
    Kram på dig! <3