Tisdagen – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Tisdagen

Vaknade av att solen lyste – Lika med underbart humör.

Packade i barnen i vagnen för att ta en liten promenad innan vi gick hem till mormor & morfar. Jag skulle till banken sen vidare & jobba eftermiddag.

Har köpt nya mössor till barnen från lindex. Så söta. Men dock va dom lite små. Så dom får ges bort eller säljas. 

Nu är jag hemma & har bäddat ner mig i sängen. Rena sängkläder & duschad. Kan inte bli bättre ♡  

Nu är jag ledig från jobb fram tills nästa vecka. Denna helg blir det en massa mys med nära & kära. Påskmiddag,badhuset & massa roliga aktiviteter.

Firar ni påsk? & vad ger ni dom mindre barnen i påskägget? Jag behöver tips!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  11 månaders-tjejen får klämpåse och 3.5 åringen får sitt lördagsgodis. Dvs ett kinderägg och ev ngt litet mer. Sen blir det nog en liten lapp med ngn aktivitet. Badhuset eller leklandet tex. ☺

 2. Isabel

  Min pojke på 15 månader kommer att få en smoothie och någon liten leksak. Tror det blir helt lagom för honom.

  Andra tips kan ju vara något klädesplagg som barnen behöver (typ ny mössa om det ni blev fel storlek sist), gosedjur, reflex (att hänga på vagnen, väskan, jackan eller vad som), barnkritor, badleksak, ny tandborste, hårband till Agnes och en liten fluga till Alfred kanske 🙂

  Jag tror inte det spelar så stor roll vad man stoppar i ägget till barn runt ett år om jag ska vara ärlig. De gillar att öppna locket och sedan blir de nog rätt glada om det ligger något där i som de känner igen (kan till och med vara en av deras befintliga leksaker om ekonomin inte är så bra). Min son hade typ älskat om jag bara lade ner en banan i ägget för han äääälskar banan. Men han är förtjust i smoothies också så han kommer blir glad när han öppnar och ser den ligga där. Leksaken köper jag väl mest för att jag tycker det är kul att fylla på hans förråd lite. Antingen bryr han sig inte alls om den eller så blir han jätteglad 🙂

  Jag tycker påsk är mysigt. Framför allt men lite äldre barn som vill klä it sig osv. Vi har påskpyntat runt om i huset och vår son tycker att det är SÅ mysigt. Han går och pekar på allt pynt varje dag och skrattar och ler.

  Påskafton firar vi nog hemma hos mina svärföräldrar men resten av familjen där. Det är roligt eftersom det blir en liten kusinskara. Vi äter gott, barnen får leta ägg, vi har en påskhare som kommer på besök som barnen får hälsa på (likt jultomten fast det är en stor kanindräkt), målar ägg och kör en påskbrasa på kvällen. Resten av påsken ska vi nog mest vara hemma med vår lilla familj och mysa.