A little party never killed nobody – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

A little party never killed nobody

Hade en trevlig, intressant & händelserik kväll igår. Herregud så mycket drama man kan få in på några timmar. Idag skrattar vi åt det! Men det blev mycket dans & roligheter. 

Blev en lång sovmorgon & nu måste jag tvätta av mig sminket för att hämta lite saker sen hem. Har en byrå som byggas idag, men soffan känns lite mer lockande. Kvällen får tummen upp! & är glad att jag gick hem 04.30! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ida waistedt

    Hej, jag har precis skapat en grupp på Facebook som heter HITTA BLOGGAR där du som bloggare kan länka din blogg/blogg inlägg så att andra i gruppen hittar din blogg och klickar sig in på den och även du kan hitta en ny blogg att följa ( Jag skickar detta för att jag enbart vill ha seriösa bloggare i gruppen ! )
    Kram !