Tvillingmorsan

Agnes & Alfred 1 år

Ett stort GRATTIS till mina fina barn på deras första födelsedag. För ett år sedan kämpade jag hela dagen för att äntligen få träffa er, det va den jobbigaste dagen & den underbaraste i hela mitt liv.
IMG_1803.JPG
Sen va ni där. Helt perfekta & underbara i er mamma & pappas famn. IMG_1798.PNG

Vi fick vara kvar 4 dygn på bb för att jag förlorade & behövde få blod. Men den tiden i den lilla bubblan. Så känslomässigt, utmattande & helt underbart!
IMG_1800.PNG

Jag älskar er så mycket. Tänk hur mycket som händer på ett år ♡

Här kan ni läsa min förlossningsberättelse

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Hej, hittade nyss hit, vilken fin och trevlig blogg! Grattis till de små och till er som blev dubbeföräldrar denna dag för ett år sedan! Hoppas födelsedagen gick som planerat! Mvh / Sanna

  2. Sandra

    Grattis till Agnes och Alfred och grattis till dig! Började läsa din fina blogg när jag väntade på mina tvillingar. Jag fick precis som du en kille och en tjej och nu är de fem månader.

  3. Catarina

    Grattis till dig som blev mamma första gången för 1 år sedan . Grattis till dom fina barnen på deras första födelsedag …hurra hurra! Hoppas ni får massa roliga och fina presenter och kladda med tårtan. NJUT av era dagar