Tvillingmorsan

God morgon.

Här hemma sitter vi i pyjamas/blöjor. Barnen har nyss ätit en macka & ska få en banan. Jag dricker kaffe & försöka tagga till en promenad. Men det är lätt att man kryper ner i soffan med en filt när det är såhär kallt, brrr! Men solen skiner så det är jag glad över.
IMG_0640.JPGIMG_0642.JPG
Idag ska det tvättas, vikas & rensas kläder. Städas & plocka undan. Jag börjar känna mig bättre i kroppen med den här förkylningen/inflammationen har verkligen varit hemsk. har inte haft ork till mycket här hemma. Barnens gudmor har varit här & nu är hon smittad, & totalt däckad hemma. Stackarn, usch!

Det kommer upp en frågestund senare. ( Jag har fortfarande inget internet hemma. Det dog för en månad sedan så är lite krångligt med bara mobilen just nu)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.