Tvillingmorsan

Vad är det frågan om..

Herregud! Knappt nå sömn blev det inatt. Först en bråkig Agnes så jag höll på somna ståendes när jag gick runt med henne, men när hon väl somnade så slog mitt hjärta i 30000. Låg & vred mig till 01.00 då jag äntligen somnade för att vakna efter en liten stund.

Så fort jag somnar så har jag glömt vad som har hänt. Sen kommer jag på det & inser att jag är helt ensam. Tankarna flyger iväg, jag blir ledsen. Somnar jag så vaknar jag av någon mardröm.

04.00 vaknade Alfred & 04.45 ringde min klocka för uppstigning. Jag gick nästan sovandes till jobbet!

Nu har jag försökt få i mig frukost & ska dricka en kopp kaffe så kanske jag vaknar till. Måste få sova en stund innan jag hämtar barnen efter jobbet.

Hoppas ni har fått sova bättre än mig! ♡
IMG_9786.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mona

    Kjenner igjen dette ettersom jeg har tvillinger på 6 mnd… I natt våknet de annenhver time så mamma måtte opp hver time… håper både du og jeg og barna våre får en bedre natt nå! Sov søtt:)

  2. Sabina

    Du e så fruktansvärt duktig som fixar vardagen ensam med två små barn!! Inte många som skulle greja de! Önskar dej allt gott o mera sömn! ❤

  3. Angelica

    När jag skrev någorlunda menade jag inte dig(mamman) utan jag menade någorlunda utvilad!! Såg tokigt ut, så jag ville förtydliga 🙂

  4. Angelica

    Jag blir så imponerad av hur stark du är! Man gör ju allt för sina barn men dom behöver oxå en utvilad (någerlunda) mamma. Ni har säkert gjort den bästa lösningen för situationen! Kan inte pappan ha barnen mer på nätterna, så att du kan bli lite avlastad? (vad jag förstår så är det varannan helg och vissa kvällar han är med)/Styrkekram till DIG

  5. annelie

    Hejsan
    Måste du börja jobba redan nu är det inte bättre du är hemma längre
    med din småttingar. Kanske du kan jobba när de är hos pappan
    Thibia.blogg.se

  6. Mikaela

    Usch, stackare. Hoppas det vänder snart så att du får sova ut.
    Wilmer, 8 månader, har vaknat 4-5 gånger i timmen hela natten. Ser i kors idag, kommer inte bli mycket gjort i alla fall.

  7. Agnes

    Läser din blogg varje dag, är ajälv småbarnsföräldrer och måste bara ge dig en stor eloge. Du är så stark och imponerar varje dag med allt du klarar av!
    Du är värd guld

  8. Helen

    Hej! Jobbigt att inte få sova! Ett tips är att lägga sig för natten samtidigt som barnen på kvällen, så kanske du får sova några extra timmar! Kram