Tvillingmorsan

Ett djupt andetag

Yogan va underbar. Underbar men svår! Går säkert bättre nästa gång, men det va så kul & avslappnande.
IMG_8828.JPG
Jag va riktigt stel men lyckades nästan med det mesta. Gud va ”musklerna” fick jobba. Känner att det inte finns mycket muskler kvar runt magen å ryggen efter förlossningen. Så det är en sak jag måste jobba med. Tänkte även börja ta andra klasser! Ska kika lite vad dom har & se vad som passar just mig.

Nu tar jag ett djupt andetag & försöker få barnen att somna. Jag känner mig mycket lugnare, men deras behov av mamma tär mycket på mig när man känner sig hjälplös. Att båda är mammiga just nu kan man inte göra något åt. Det är hela grejen att det är TVÅ stycken som vill vara i famnen. Tar jag upp den ena så blir den andra ledsen.

Hoppas ni haft en lika bra dag som mig ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alicia

    Hej Malin! (Jag är 14 år) Jag drömde inatt om er! Ni hade flyttat in i huset brevid mig! ( jag bor i Ekeby en liten by i Skåne) du var ute med barnen och båda två gick själva. Du hade koppel på dem!!

  2. Susanna

    Kämpa på Malin! Det blir bättre och bättre med barnen. Dom blir äldre och då kommer det bli lättare med nätter och deras sömn blir mer regelbunden. Det är skitjobbigt, och säkert mycket tuffare med två! Kan inte tänka mig hur det är och dra det största lasset helt själv. Men du kommer få dubbelt tillbaka senare, om det är till en klen tröst. Jag minns hur det var med G, man sov med ögonen öppna på dagarna. Trodde jag skulle bli galen vissa dagar och grinade i duschen av utmattning. Då var vi ändå två! Jag tänker på dig varje dag, du fina tjej och mamma. Har känt dig sen du var en gänglig tonåring. Jag vet att du fixar detta. Du är så stark och du förtjänar det allra bästa. Önskar jag bodde närmare så jag kunde hjälpa till. Stor kram

  3. Erika

    Mammamage-appen som Sandra skriver om är jättebra. Jag har tränat enl den efter båda mina barn (hann dock inte klart efter första innan jag blev gravid igen 😉 Den är lite kul också med ett test som låses upp efter varje avklarad nivå. Lycka till och kämpa på! Jag kan verkligen rekommendera den!

  4. Sandra

    jag går på mammaträning där vi får hjälp att träna rätt efter förlossning. Stärka de inre magmusklerna för att få ihop separationen som man fått under graviditeten, ingen planka eller situp. Vår tränare rekommenderar appen mammamage, kostar 22kr men är värt det:) Bra jobbat med träningen! Kram Sandra