Tvillingmorsan

Vänner

IMG_8410.JPG
Idag tog jag på mig myskläder kröp ner i soffan för att titta på vänner. Har plöjt 1 säsongen på några kvällar & nu är jag på andra säsongen. Varm-oboy en filt & serier.. Mmm!

Jag som är en riktig serienörd. När jag plöjde gossip girl för något år sedan så kunde jag inte sluta! Jag levde mig in i det så otroligt. Känns som man är där. Creapy? Jepp!

& The OC!! Det va som bibeln för mig i högstadiet! Har dock många serier som jag inte hunnit se klart, så det får bli mina sena kvällar framöver. Men först bara 9 säsonger av vänner kvar ; )

Nu känns det likadant. Kan inte ens stänga av! Får fortsätta titta när barnen har somnat. Snart kommer dom hem så då ska vi traska till affären & sen mysa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Ååh vilka underbara byxor! Vart är de köpta??
  Har följt din blogg ett tag nu och tycker verkligen den är super fin! Fina bilder lägger du upp 🙂 ville bara säga att även fast vi aldrig träffats så känns du som en väldigt stark kvinna och en fantastisk mamma = förebild för en ung kvinna som jag själv.
  Fortsätt vara du! Kram

 2. Anna

  Vänner och varm choklad låter som den bästa medicinen när livet är tungt! Kollade igenom alla säsonger av vänner, för tredje gången, när vi bodde på sjukhus i tre månader (lille sonen hade lite bråttom och föddes i v. 26). Nu älskar jag Big Bang Theory, nördighet på hög nivå

 3. C

  Om du gillade OC och Gossip Girl kan jag tipsa om Pretty Little Liars. En annan feelgod serie är Parenthood!! Och så Hart of Dixie om du inte redan sett de första 3 säsongerna. Hoppas livet känns lite lättare idag. Kram från en annan serienörd