Tvillingmorsan

Mm gröt

Det är inte bara barnen som vill ha gröt till frukost! Nämligen Allan tyckte han hade intagit en perfekt plats för att kanske hinna med en sked gröt.
IMG_8013.JPG
Idag ska vi bara mysa. Fredagsmys när det är som bäst, barnens moster kommer hem & hälsar på. Jag tänkte att jag & K skulle göra en fin pumpa som kan lysa upp på trappen när han kommer hem. Vi får se vad han tycker om den idéen.
IMG_8047.JPG
Igår blev dom här små trollen 9 månader, dom har funnits hos oss lika länge som dom låg i magen. Det känns otäckt hur tiden går, dom va nyss så små & nu är dom så stora. Dom fortsätter växa & utveckla sina kunskaper. Helt otroligt vad som kan hända med en liten människa på 9 månader ♡

Varje dag lär man sig något nytt.. Som igår, Alfred har lärt sig klättra ur gåstolen! Så nu får vi plocka bort den. Han ska bara gå efter saker hela tiden. Jag lämnade vardagsrummet för att hämta ett kex åt dom, pang så hade han klättrat ur. Det fick bra, han kröp vidare & lekte efter en stund i mitt knä! Som tur va hamnade han på alla fyra, men blev nog chockad över vad han åstadkommit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.