Tvillingmorsan

God morgon fredag

Trött mamma trötta barn. Hoppas den här dagen blir bättre än igår! Igår va det snor, hosta, tandsprickning & lite feber. Vilket resulterade i galna barn nästan hela dagen. Dom bara gråter & ska vara i min famn. Det är inte roligt att se dom så ledsna usch.

Vi va hos mamma & pappa på kvällen så jag fick lite avlastning efter en galen dag hemma. På väg hem så skrek dom som galningar hela vägen i vagnen. Det blir bättre om man stryker på lite Alvedon & gnuggar där tänderna är påväg upp.

Undra om det kommer bli såhär före varje tand? Känner mig så otillräcklig för dom.

IMG_7247.JPG
Jag tänker fylla på med fina blommor hemma idag, köpa godis & någon god mat till ikväll. Kristian ska ut med jobbet så blir fredagsmys ensam idag.

Nu ska vi leka lite innan det är dags för gröt!

( Så roligt att många vill ha tips på julklappar, ska försöka lägga upp varje/varannan dag i mån om tid! Första tipset kommer upp idag)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Skorpan och Loppan

    Tandsprickning är verkligen inte roligt… Kalla saker att tugga på, gel att gnugga på där det gör ont… Sen kan man inte göra så mycket mer…
    När det var som värst gav vi våra tjejer lite barnalvedon innan nattning, för att dom skulle få sova lite bättre (och vi också).