Tvillingmorsan

Mysdag & julklappstips

Sara & Livia kom hit för lite mys. Vi drack kaffe & åt mackor medan barnen busade. Alfred försökte verkligen charma Livia på alla sätt han kunde. Åkte fram & tillbaka i gåstolen å flinade åt henne. Agnes försökte pussa & sno hennes söta lilla tofs på huvudet.
IMG_7126.JPG
Vi tog en sväng på affären för att hämta ut paket. Gott & blandat! Lite julklappar till barnen & en sak som jag inte bestämt nu om dom ska få eller inte. Hihi! Kristian kommer bli galen när han kommer hem. Han har sagt att det inte kommer in fler saker i huset. Men är det snart jul så är det 😉

Vi hann även med att ta med hundarna på en liten promenad medan barnen sov i vagnen. Roligt för Allan med en liten kompis också. Så skönt att dom bor i huset bredvid.
IMG_7135.JPG

Vad tror ni, skulle ni gilla om jag lägger upp saker jag köper till barnen i julklapp i bloggen? En egen kategori med julklappstips? Det kan vara sånt jag köper & även tips på saker jag gillar. ( Gilla eller kommentera inlägget så vet jag om det är en bra ideé)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Blev lite stressad när du skrev julklappstips. I år ska jag planera i god tid. Ska sätta mig ner i helgen och försöka komma upp med julklappar till hela släkten.

  2. elinteg

    Haha, min sambo har blivit van alla saker. Eller ja, lite klagar han. Helst på julafton. Men det ska vara mycket julklappar. Det är bara så 😉