Tvillingmorsan

Radisson blu strand hotell

IMG_7071.JPG
När jag kom ner till Stockholm hade vi fått information om att checka in på Radisson blu strand hotell. Redan utanför började det pirra i magen för vad som skulle hända. Jag fick jätte bra hjälp av personalen med att lämna in väskorna så jag kunde gå en sväng på stan.

När jag kom tillbaka så fick jag komma in på mitt rum. Jag hade fått en underbar svit för mig själv. Jag tappade hakan. Så otroligt fint & stort. Det va som en lägenhet.
IMG_6892.JPGIMG_6893.JPGIMG_6894.JPGIMG_6888.JPG
Det är så svårt att få bild. Men det va verkligen toppen. Sängen va helt fantastisk & badrummet gudomligt. Jag la mig i ett varmt bad & njöt.
IMG_6895.JPG
Utsikten fanns det inget att klaga på heller.

Jag kommer absolut bo där igen när jag åker till Stockholm. Ett bra hotell är ett måste tycker jag. Kanske jag & Kristian ska åka iväg på en mysig weekend i höst/vinter? Det tror jag inte han skulle tacka nej till. Han va skapligt avundsjuk när jag skickade bilder på rummet.

Mer inlägg om eventet kommer imorgon.. Nu ska jag mysa med min man när barnen har somnat. Vilka lyckliga leenden jag fick när jag kom hem. En utvilad mamma!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.