Iphone 6 – WOHO – Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Iphone 6 – WOHO

Igår va hela dagen fullspäckad. Packa packa packa. Mitt i allt packande fick jag ett sms att min nya iphone 6 hade kommit. Inte en dag försent! Det behövdes verkligen en förnyelse från iphone 5. Jag är telefonnörd & klarar mig absolut inte utan den. Det är ju på den jag nästan förmedlar allt med er. Så det behövdes!

image

& jag är kär i den. Kunde inte lägga i från mig den förens 02.00 inatt. Gissa om jag va trött när barnen slog upp sina pigga ögon klockan 07.00. Mitt fel. Annars hade vi en mysig kväll igår, Mat film & mys. Kristian somnade så fort filmen började så jag fick titta själv. En riktigt bra film med Kevin Costner – Drafting day ( stavning). Jag grät som tusan på slutet.

Nu sover barnen sött i vagnen. Jag packar & Kristian fixar ute på gården. VET NI VAD?

IGÅR FICK VI NYCKLARNA TILL RADHUSET. WOHO, nu är det fritt fram att flytta! Vi hinner kanske köra lite saker idag men det mesta blir imorgon. Det här ska bli så spännande!

Lovar er bilder på en tom lägenhet senare! Nu ska jag fortsätta packa. hihi

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.