Bloggtips – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Bloggtips

Nu va det längesedan jag visade upp en blogg jag gillar. Idag tänker jag visa en person som har blivit en av mina närmsta vänner. Det går inte en dag utan att vi pratar med varandra. Tänk att om inte jag gått på det där eventet så hade vi aldrig möts.

cropped-IMG_8616

Min fina vän Chatarina som driver bloggen FRANKOCKJAG. Hon skriver om sin vardag i Stockholm, utbildad bröllopsplanerare, gift med Ludde, mopsen Elsa & deras underbara son Frank. Hon tar underbara bilder & hittar alltid på något skoj. Chatarina med familj kom även på barnens dop ( vårt bröllop) Jag är så glad att dom kom. Det betydde verkligen jätte mycket för oss. Frank är ca en månad äldre än Agnes & Alfred. Varje dag önskar jag att vi bodde närmare varandra. Dessa 20 mil är inte roliga när man saknar någon. Jag längtar tills nästa gång vi ses.

Så ni som behöver inspo på bloggar. Titta in hos underbara Frank&jag

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.