Tvillingmorsan

Yasuragi

IMG_5888.JPG
Runt 15.00 kom vi till Yasuragi Hasseludden. Den mysiga vägen upp gjorde redan att man blev avslappnad. Vi checkade in & fick ett helt otroligt rum med utsikt över havet. Det fanns kyld champagne & choklad på rummet. Jag öppnade champagnen & tittade ut över havet medan Kristian tog en power nap i den sköna sängen.
IMG_5889.JPG
Gott bubbel & utvilade tog vi oss till poolområdet för att njuta av den härliga utsikten & det varma vattnet.
IMG_5891.JPG
Vi satt & pratade om allt mellan himmel & jord i dom varma källorna. Jag fick tårar i ögonen när vi pratade om barnen. Jag har längtat efter denna resa, jag har varit så stressad den sista tiden. Men det fattas en del utav mig när jag inte är med dom. Men nu satt vi här, gifta & pratade om det finaste vi gjort.

Till middag skulle vi äta på restaurangen Tokyo. Vi åt 4 rätters. Vi började med oxfilé & sushi till förrätt. Det va riktigt gott.
IMG_5892.JPG
Huvudrätten blev kalv, ris med sötpotatis. Det va det godaste jag någonsin ätit. Kalven va så mör. Jag är så glad att jag vågar prova lite mat. Jag har alltid varit kräsen. Men herregud så gott. Cheesecake fick slinka i också tillsammans med ett gott glas vitt vin.

Jag är verkligen imponerad av yasuragi. Vilket ställe ♡

Nu ligger vi i sängen & är nära på att somna. Imorgon är en ny dag. Som vi ska njuta. Vår lilla bröllopsresa .
IMG_5875.JPG

Nu längtar jag till frukosten. Hihi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.