Tvillingmorsan

Mjukisdressar

Jag älskar heldressar & mysdressar till barnen. Dom har alltid sina på hemma. Nu har dom börjat växa ur dom flesta i storlek 68. Dom har blivit korta i benen & är väldigt välanvända. Dom vi har använt mest är dom fina randiga från Paddington. Bloggbilder10

Dom har även heldressar från bamse & newbie som är favoriter. Men dom hamnar i tvätten hela tiden så nu är det dags att fylla på till hösten. Har hittat många fina & mysiga. Men man kan ju inte ha för många.

Pictures13

Dessa fyra tycker jag är kandidater till att få fyllas på med i garderoben. Jag skulle vilja ha Paddington i större storlek också. Men det kanske är tråkigt att köpa samma. Får fundera lite på det.

Så ett shoppintips för er som vill ha fina onepice/myskläder till barnen kan kika in här

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara Nygren

    Hej! Älskar de två heldressarns i mitten! Superfina!! Ska tipsa dig om en tjej som syr jättefina barnkläder till bra priser! Hon finns på fb & instagram! IELM kallar hon sig! Jag har köpt bla mössor, en heldress & tröja + byxor till mina barn där & är super nöjd. Bara att välja bland allt fint & sen välja det tyg man fastnar för & beställa!!!