Grattis moster! – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Grattis moster!

20140731-112150-40910208.jpg

Idag fyller barnens moster 22 år! Grattis världens bästa moster

Detta kommer vi fira med tårta & mys i solen på eftermiddagen, & självklart en massa presenter. Dock har inte barnens present hunnit komma än, så den får hon i efterskott.

Först kommer en vän hit & äter lunch med mig i detta underbara väder. Är nästan så vi får sitta inne för värmen.

Även om det är varmt så är jag glad att det inte regnar. Men igår höll jag på svimma av värmeslag när jag tid en promenad i motionsslingan. Antingen ( troligen) har jag får dålig kondition för att klara av en promenad i denna värme. Haha måste verkligen skärpa mig! Men en resorb & vila på hammocken så blev jag piggare.

Ha en underbar dag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.