Tvillingmorsan

Fotofina & Skåpfint

20140718-113442-41682824.jpg

20140718-113734-41854283.jpg

Nu har jag suttit & val ut vad barnen ska ha för kläder på sin 6 månaders fotografering. Eller jag har i alla fall valt överdelar. Åh det ska bli så spännande med nya foton på dom! Jag älskar att ha bra bilder på barnen. Nu har jag kostat på mig & köpt en riktig kamera. Så nu ska jag gå fotokurs & lära mig den riktigt. Men det ska finnas tid att sitta & kolla igenom den också. Alfred även ha en liten blå prickig fluga till. Det kommer bli super sött!

 

Det är verkligen kaos i barnens garderob nu. Det ligger kläder precis överallt. Jag måste ta tag i den för att rensa,sortera vad dom kan ha & inte ha. Måste bli duktigare på att ta rensningar i garderoberna, barnens min & Kristians. Skulle kunna slänga/sälja hur mycket som helst. Men man måste orka rensa också. Det längtar jag till nu innan flytten. Att rensa, slänga, hitta & börja om med alla saker. I alla fall i några veckor har man stenkoll på vart man ställer allt. & som jag sagt många andra gånger vi flyttat : NU JÄKLAR SKA VI HA ORDNING I SKÅP & FÖRRÅD. 😉 Hur det fungerar den här gången får vi se.

Har ni fint i era garderober, kökskåp & badrumsförvaring? Jag vågar inte ens knäppa kort hur det ser ut hos mig. KAOS!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Här hemma är det också ett ständigt kaos i garderober och skåp.. Jag hittar inte ens i mitt eget skafferi.. Har sagt ett flertal gånger att jag ska fixa i ordning innan Lillan tittar ut, men det blir liksom aldrig av..
    Jag skulle verkligen vela vara organiserad men nej det går inte..
    5 veckor har jag på mig ungefär innan det är kört 🙂

  2. Alexandra

    Haha, jag är rätt så duktig på att rensa i skåpen om jag får säga det själv. Men före det är det kaos 😀 När jag rensar tar jag bort massor! Speciellt när de kommer till mina egna kläder. Rensade för inte så länge sen o klädrummet är typ tomt nu (obs! Min del av klädrummet alltså 😉 )