Tvillingmorsan

Godnatt

& god morgon till er som läser detta imorgon-bitti! Vilken dag vi haft. Jag har haft otur med det mesta! Barnen har varit knöliga & jag vill bara sätta mig ner & hoppas att allt slutar att snurra. Ibland känns det så, kan jag få sätta mig på första bästa plan till Grekland? Snälla!

– På natten är jag en zombie, springer fram & tillbaka! Bär ett ledset barn för att hinna lägga mig 10 minuter innan nästa vaknar. Efter 1 timme är det matdags & upp ner för trappor. Barnen väcker varandra. Om jag bara kunde få sova en liten stund. Varje morgon är jag så trött. Men när man ser dom små guldklimparna så får man otrolig energi från ingenstans!

Det är otroligt påfrestande med två små för mig. Ni stålmammor med många barn ( applåder) – Jag förstår inte hur ni lyckas! Hela min värld snurrar av två bestämda Agnes & Alfred. Som helst ska vara i mammas famn hela tiden!

Agnes har fått eksem eller nå slags utslag som vi smörjer in. I varenda veck runt hals & under armhålorna. Hon är väldigt känslig i huden. Det är mycket bättre idag, vi har duttat med potatismjöl för att hon ska hålla sig torr. Jag i ett nötskal råkade självklart knuffa ner hela förpackningen på golvet. Ett vitt stort dammoln i vårt svarta kök, gissa om jag blev glad på mig själv 😉

Dom är det bästa som har hänt mig, Mina små rackarungar! Dom & Kristian. Min familj♡

20140606-234416-85456719.jpg

Nu kommer jag tvärslockna på 2 sek.. Hoppas ni får sova gott i natt! – godnatt finisar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Åh jag kommer ihåg hur det var när mina tvillingar var små bebisar.. Just att när man precis fått en att sova så vaknar nästa! Grinfärdig.nu! På morgonen är man som en zombie :S Det BLIR bättre! 🙂 Trött kommer man nog alltid vara som tvillingförälder känns det som 😉 men inte den där extrema tröttheten som det var de första månaderna! Du är duktig! Kämpa på! Snart sover de hela nätter!

  2. Cecilia

    Du är en så fin mamma. Stor eloge till dig som pysslar om och tar hand om två små samtidigt. Jag blir galen ibland av att bara ha en liten skrutt.
    Tänkte på de du sa om att Agnes fått eksem. Kolla med Bvc om det möjligtvis kan va så att hon är allergisk mot mjölkproteinet. Du skriver att hon brukar ha ont i magen och att hon nu fått eksem. De är symptom som stämmer in på allergi. Värt att höra dig för iaf 🙂 Har två bekanta som haft samma symptom och fått speciell ersättning utskriven och vipps så mådde dom mycket bättre.
    Kram Cecilia

  3. Bella 25 år - mamma till fyra flickor ❤

    Värm lite vatten i en termos och ha vid sängen 🙂 så slipper du springa upp och ner..
    Hoppas det vänder snart och dem sover hela nätterna..
    Mina har fått rutin på att somna exakt 20.00 🙂 sen har jag vant dem att inte äta på natten.. Så dem sover från 20.00-05.30 utan att äta någonting. Men jag vande bort det enbart för att dem ville bara ha något att snutta på på natten så dem åt typ ändå bara 20 ml..

  4. Malin

    Visst ger du dem ersättning? De flesta finns på tertra och kan värmas i micro, vi tog upp en micro och tetra på övervåningen, lite lättare för en trött mamma mitt i natten. Vill också varna för att smörja mycket med aloe Vera innan man vet om de tål. Ta ett litet område och testa först. Det är jättebra om man tål men kan skapa ganska ordentliga reaktioner om man inte gör det. Toppenfin blogg om en fin liten familj!!!! Kämpa på! Det är tufft när man är upp i det, men det blir bättre snart! Ta hand om dig!

  5. Sandra- mamma till tvillingar

    Jag förstår dig, ”om jag bara kunde då sova en liten stund” det är allt man vill, två små är väldigt påfrestande, men det är också som du säger, genom att titta på de små guldklimparna så kommer energin! Kämpa på, du gör det fantastiskt bra!!:)

  6. sanne

    Beundrar er tvillingföräldrar! Jag försökte väcka o mata min lilla innan jag la.mig för att då få sova hela natten. mina har haft eksem båda två men framförallt min.lilla tjej. Neutral tvättmedel, många dreglar hydrokortison, en salva.jag blandade själv med 1 del ibumetin och 1 del zink. Aloevera salvor etc. De salvor jag köpte på apoteket miniderm och lockade var ingen hit. Däremot märken som blue och forever. Kämpa på! Vid fyra månader har mina.barn varit gnälliga och börjat vilja.sitta. Då har de suttit i amningskudde. De har vid ca 5 månader börjat använda gåstolen. Det verkade som att de tröttnat på det de gjort ett tag och tyckte att de kunde mer än.så. Kram på dig! Du gör ett fantastiskt jobb!

  7. Emilia

    Du är så himla duktig fina fina du! 🙂 Du är en helt suverän mamma, en helt fantastisk vän och en otroligt fin människa! Din fina familj ❤️