Tvillingmorsan

The sleepy collection

Godkväll! Nu har vi precis nattat barnen. Eller Alfred somnade, Och en febrig Agnes vill inte alls sova. Vi har bara myst med Moster Emma idag. Hon har varit här & gosat med barnen så jag kunnat få undan lite hemma.  Idag invigde barnen sina sleepyclothes från The sleepy collection. Dom är fortfarande lite stora (storlek 3-6månader) Men när vi vek upp armarna så gick det galant. Det är den mjukaste pyjamas jag någonsin känt på! Herregud så mysig! Lära gå in och kika och dom är gjorda av ekologisk pimabomull. Om man inte kan sluta gosa med sin bebis innan läggdags så blir det värre med den här pyjamasen! Så mjuk. Hade helt missat att den fanns till dam också! Så jag tror nog att jag ska klicka hem en till mig också, Hur mysigt. Jag Agnes & Alfred i likadana myspyjamaser! Perfekt till Fredagsmyset!

Nu ska jag försöka få den här lilla sjukpyret att somna. En febrig tjej som bara vill vara hos mamma. Usch så hon snörvlar!

Senast överförda13Senast överförda12the sleepy collection (22)

10 av 10 John blund får dessa pyjamaser av tvillingarna! God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessi

    Hej 🙂 tack för en super trevlig blogg ! Har en liten fråga ? Misstänkte du någon gång att du väntade tvillingar & vad var det som gjorde de i så fall 🙂 kram