Tvillingmorsan

Tvillingmorsan bakar

Skärmdumpar

Här hemma har vi gjort chokladbollar igår. Kristian gjorde mest faktiskt. Agnes va med på ett hörn också, med kockmössa och allt! Jag provade den också. Men vi besparar er dom bilderna. Ni får kolla på dom smaskiga bilderna ovanför. Jag är verkligen dålig på att baka, Jag  önskar jag kunde slänga ihop något gott då &då! Men icke, talangen finns inte där. Jag är verkligen klappkass. Så där bra som att ha en rykande varm god hallonpaj klar & överraska K när han kommer hem. Nepp! Ingen talang, och ingen motivation! Jag kanske måste börja öva. Klart Agnes & Alfred ska ha en bakande morsa.. eller hur? Så nu Malin. Nu ska du lära dig att baka. Pajer, bröd och fika! Mmmm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Gå in på min blogg, på kategorier och recept, där finns en smarrig paj som heter sommarpaj med en rätt bra beskrivning hoppas jag 🙂 den är verkligen lätt att göra och framför allt god 😉 testa den!

  2. Tanja

    Mm chokladbollar är gott 🙂 hihi jag kan baka men är urkass på att laga mat. Nu när man har barn hade jag gärna haft det tvärt om ^^