Valborg – Tvillingarna 3 månader – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Valborg – Tvillingarna 3 månader

Sista April, Valborgsmässoafton ! En viktig dag när man va yngre! Fest, Smällare, kase, grilla & lite för mycket alkohol va grejen på sista april! Men nu så är det betydligt lugnare. Vi har inget speciellt planerat ikväll, kanske grilla med några vänner. Men det beror helt på hur barnen är, dom är fortfarande lite febriga & gnälliga. Mammas små gostroll!

.. Och idag den sista April är dom även tre månader gamla! Den sista Januari kom dom till världen. Detta har varit dom bästa men även dom kämpigaste månaderna i mitt liv. Man är i en lyckobubbla, men samtidig är man som en zombie! 😉 När barnen föddes så va Agnes 50 cm lång & vägde 3kg. Alfred Va 48 cm lång & vägde 3,3kg! Nu idag väger Agnes 5,5 kg & är 60cm lång. Alfred väger 5,8 kg & är 59 cm lång! Dom växer så det knakar! Jag känner knapp igen dom när jag ser bilder från bb! Dom är världens gosigaste bebisar! Våra morgonmys i sängen när vi vaknar är det bästa på dagen! Självklart kräkor i sängen osv. Men deras små leenden och skratt, Det gör att man har energi hela dagen! Och nu när Alfred har börjar rulla iväg. man lär passa sig noga. Helt plötsligt är han på andra sidan sängen. Full uppsikt, Annars hamnar han i golvet.

DSC_0066 (3)

Kram & vi önskar er en härlig valborgsmässoafton!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Söta små gosetroll som växer så att det knakar 🙂 Ja, det första året bara försvinner så fort så passa på att njuta massor varje dag 😉
    Kramar från Skåneland

  2. Anna

    Ni får lägga ett fallskydd runt sängen! C: Kuddar, små madrasser, allt för att dämpa fallet om olyckan skulle vara framme 😉
    Skämt åsido, verkligen söta små bebisar ni har fått till!