Tvillingmorsan

Morgon stund har

Piss på mamma! Trött Tvillingmamma efter två barn som inte alls ville sova som dom brukar imorse! En dejt med Maddis & Vincent planerad i form av promenad! Jag byter om först, effektiv, blöjbyte 1, matning 1, påklädning 1! Nästa barn, och alla ni med pojkar vet att man måste be aware för vad som kan komma vid blöjbyte! Dyngsur mamma med väntande sällskap utanför! – Alfred log & såg bra nöjd ut!

– har en känsla att jag kommer råka ut för många fler olyckor, men dom kommer ju när man minst behöver dom, mitt i natten & eller när man har bråttom!

Man kan inte annat än skratta, tänkte försöka få ner hur en hel dag för mig som tvillingmamma ser ut! Så får ni höra vad jag har för mig timme för timme! 😉

20140401-141426.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Hihi, känner igen det där med olyckorna. Lägg en bit papper över efter att du dragit bort blöjan. Så slipper kisset hamna på dina kläder i alla fall. Något jag lärde mig väldigt fort.

  2. Nadja

    Längtar efter ett sånt inlägg! : ) funderar mer och mer på hur ett dygn med små tvillingar är : ) du verkar ju ha en toppeninställning till det hela och det inspirerar.
    Hur gamla var dom små när du började vara hemma själv med dem?
    Skulle kunna ställa tusen frågor… Men ska låta bli

  3. Mikaela

    Ser fram emot ett inlägg om din vardag! Särskilt med tanke på matning/amning. Vi fick våra twins i fredags och börjar precis få till amningen, men funderar på hur det ska funka framöver… Får förhoppningsvis åka hem från bb idag!

  4. tina

    Hej Malin! Jag fick tvillingar för 8 veckor sedan. Första veckorna låg vi på neonatalavdelning så det tog ere tag innan vi fick in rutiner. Nu har min sambo börjat jobba och rutinerna måste därför ses om helt…herregud tänker jag vissa dagar! Hur gör du? Skulle som sagt vara jätteintressant att veta hur er dag ser ut. Helammar du och hur får du till fet hela? Försöker ni dela upp mellan dig och fin sambo? Ja, sånt skulle vara kul och veta! Kram till dig och dina goa barn

  5. anna K

    Skulle vara superkul att läsa om hur en vanlig dag ser ut för er. Väntar ju sjäkv tvillingar så alla såna inblickar är roliga att få.