Tvillingmorsan

Allan, Min Allan ♡

God morgon alla fina! Här gjorde barnen morgon 04.00, Mat gnäll & mys och nu har dom precis somnat om! Men dom lämnade en pigg mamma efter sig! Kände för att gå ner & plocka undan disk sen igår, Men försjutton klockan är 05.30! Så det är lika bra att försöka somna om!

Den här lilla killen kände jag att har blivit lite bortglömd, innan barnen så va det ju magen & Allan som va i centrum för bloggen! Stackarn, nu måste jag köpa några ben och lite godis till honom! Får dåligt samvete, Han va ju totalt i centrum , och nu är han bara där! Vi försöker mysa så mycket som möjligt! Men han sitter på golvet med sina leksaker och letar efter uppmärksamhet så fort det kommer besök. Min Allan!

.. Men han är världens bästa med dom
små! Ligger bredvid dom i soffan, och ser lite stolt ut! Det värsta är nog att dom låter för mycket på nätterna, det gillar han inte! 😉 Jag hoppas barnen kommer älska sin hund när dom blir äldre!

Han är världens underbaraste!

20140223-053555.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.