Tvillingmorsan

Godmorgon 03.30

Här sitter jag och drar två pigga barn i vagnen! Förhoppningsvis sommar dom snart!

Igår hade vi en myssöndag, OS i soffan , sen en promenad med Maddis & Vincent!! Och sen bjöd mammas soffa på en tupplur, Guld värt!

Mat fick bli kebabpizza sen somnade jag skönt på soffan framför filmen vi hyrt! Hur mysigt är det inte att sova med bebisar? ( Bortsätt från kasts-spyor osv) ,dom doftar ju underbart, och deras små andetag!

Denna morgon börjar Kristian jobba efter 14 dagar hemma med oss! Så nu får jag se hur det blir att vara hemma med dom små liven själv!

Håller tummarna för att det går kanon bra!

Nu blev dom tysta, så mamman ska också försöka blunda lite! Kram

20140217-033304.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan Elsas mamma

    God eftermiddag!
    Du kommer att klara det hur bra som helst att vara hemma själv. Hoppas de somnade om inatt och sov så att du också fick sova lite. Jag och Elsa har just kommit hem från en långpromenad. Vilket härligt väder!!!!! Känns verkligen som vår. Vi kanske kan ta en promenad nån dag?

    Kram Jossan

  2. Sara

    Det är starkt av dig och jag tror du kommer fixa det galant! När våra twins kommer så ska vi vara hemma tillsammans i ett halvår, vi har en 2,5-åring sedan innan också. Jag meddelade min man tidigt att jag vägrade vara hemma själv. Men vi vet ju också att vi absolut inte ska ha fler barn, tre räcker, så man får passa på att vara lediga och avlasta varandra och förhoppningsvis blir det en mysig tid.

  3. catharina

    Otroligt söta små barn ni har fått, stort grattis!

    Man hittar sina rutiner snabbare än man tror. Minns nervositeten första gången min sambo skulle jobba och jag var hemma själv med tvillingarna… ojojoj! Men redan efter ett par veckor hade man liksom hittat sina små smarta logistiklösningar och fick det (oftast hehe) att funka. Tiden går så fort!

  4. Nadja

    Oj va spännande att vara hemma själv på dagarna : ) håller tummarna för att det kommer att gå super!
    Du har ju en sån himla fin inställning till det hela, så jag tror att det blir toppen.