Tvillingmorsan

Trött mamma

Det börjar kännas på nu att gå från 0 barns mamma till tvillingmorsa! Idag vill jag inte ens titta mig i spegeln!

14 dagar har vi haft våra små skatter hos oss! Dom bästa två veckorna i mitt liv! Men det sliter på en, att vara trött, hormonerna flödar, och att stressa över minsta lilla! Nu har jag släppt hemmet, jag har låtit disken byggas lite grann, och det är inte alltid tvätt i tvättmaskinen! Och några dammtussar rullar runt!

Det skär i hjärtat, jag vill ha städat! Annars plockar jag med minsta lilla sak som ”ligger” fel!
Men det känns ändå skönt att ha släppt det lite, jag behöver inte alltid ha kontroll!

Barnen har skrikit i två dagar, samtidigt non stop! Jag har pumpat ur och slängt mjölk ( om det är något jag ätit), och dom har fått ersättning igår! Vilket resulterade i en bra natt! Så idag hoppas jag att dom inte har lika ont i magen! Jag satt mig till och med och grät när jag inte kunde hjälpa dom igår!

Kristian ska ta med barnen ut på en promenad med vagnen, så jag tänkte passa på att duscha å vila en stund!

Tänkte lägga upp en frågestund idag och något tidsinställt inlägg! Sen kommer jag lägga mobilen & datorn åt sidan för att ha
en mysdag med min lilla familj! Så ni kan fråga på i frågestunden sen!!
Och även tävla i BOOB tävlingen jag la upp igår!

Många kramar från en trött mamma Malin!

20140213-102433.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hej =) Grattis ännu en gång till dina fina små tvillingar Agnes och Alfred =) De är ljuvligt söta! De växer snabbt så ta vara på tiden! Min lilla flicka har redan hunnit snart bli 14månader och jag vet inte vart tiden tar vägen!
    Men i alla fall, om du ska ge dem ersättning rekommenderar jag varmt Baby Semper Lemolac(om dem har känslig mage) Den är magisk.. Och fortsätt med Baby Sempers ersättning. Den har gjort underverk för min dotter!! Kram Caroline.

  2. Anna-Lena- mamma till 4 trollungar

    Känner igen mig i de mesta du skriver om stressen och att man vill ha ordning osv. De 3 första barnen hade jag denna stress och nästan panik. Inte förrän Theo föddes nu har jag kunnat släppa hemmat en stund och bara njuta och koppla av. De är ingen annan som tar de ifrån en så man kan vara lugn att man har de kvar 🙂

    Hoppas dem får mindre ont snart. Här hemma hjälper sempers magdroppar bra och minifoam. Guld värt att prova även om dem är dyra

  3. Michelle - mamma till Leona

    Kanske är dom allergisk mot mjölk eller ägg? Det var jag när jag var liten och det önda jag gjorde var att gråta och bajset var som vatten. Eller kolik kanske? Hur som helst hoppas jag det vänder snart, inte kul att se dom små så ledsna. Kram på er

  4. Ann.B

    Hej!
    Tänkte bara när jag läste att efter dom fått ersättning så var dom nöjdare…….kanske räcker inte din mjölk till att två ska bli mätta? Kanske ska du alltid ge ersättning också? Prata med BVC.
    Lycka till

  5. cecilia

    Hej och grattis till era fina barn. Det är otroligt jobbigt när tröttheten slår till och hormonerna flödar. Allt är helt normalt. Tänkte tipsa dig om Miniformdroppar som finns på apoteket, det är kanon till onda små magar och ges normalt till kolik barn. Prova! Du kan oxå prova babymassage. Googla. Kram och lycka till!

  6. Nadja

    Å va jag känner igen mig… fick tårar i ögonen när jag läste att du satt sig och gråtit när du inte kunde trösta. Min lilla kille hade också ont i magen, jag varvade amning och ersättning och efter ett tag så funkade det bra. Sen var det precis som att hans lilla mage växte till sig och slutade göra ont efter några veckor. Vid tre månader kunde vi sen lägga honom vid 19 och han sov till typ midnatt. Det var maaaagiskt. Men dom första tre månaderna var verkligen ett töcken av amning, hormoner och omställning. Och då var det bara en… kan inte föreställa mig hur det är med två små sötnosar. Men så glad att få följa dig nu innan mina två kommer i sommar. Kram och hoppas att ni får en lugn och mysig dag!

  7. Emma

    Hej Malin,
    Dom är så ljuvliga dina små, jag går in på din blogg varje dag för att kika om det hänt något roligt.
    Jag tänkte bara säga att en kompis till oss hade också problem att den lille fick ont i magen efter amning, nu har hon uteslutit mjölkprotein helt i sin egen kost och det har blivit mycket bättre! Det är tydligen ett ganska vanligt fenomen att just detta skulle påverka mjölken. Kan kanske vara värt att prova i alla fall om det inte blir bättre.
    Hoppas det löser sig!

  8. Lena - Mamma till Ian & Adrian

    Det är tillåtet att lämna saker och ting när man är nybliven mamma. Det är en stor omställning för er. Tycker du gjorde rätt och gav ersättning igår. Jag ammade första barnet helt och andra ammade jag i bara 2 månader då både jag och min stora son tog skada av det. Jag gjorde inget annat än ammade. Jag hann inte ens duscha eller gå på toa när jag ammade. Var glad att du kan amma båda, men ge ersättning när du märker att dom inte är nöjda. Inget fel med ersättning oavsett vad andra säger.

    Kram

  9. Carolin

    Så fina barn ni har :). Är mamma sj till Nellie 10 månader :). De där med hemmet känner jsg mig så väl igen i jag har verkligen fått släppa på mkt då man har ett litet barn som kräver sin tid på ett positivt sätt :). Men de har tagit mkt på mitt psyke va de gäller hemmet då jag som du ogillar när de ligger minsta lilla sak någonstans jag är väldigt pedant men har fått släppa mkt på de sen Nellie kom, hon har haft dina hysteriska perioder de kommer fortfarande . Men de e underbart roligt med barn trots man får dåligt ned sömn hihi Nellie sover fortfarande inte hela nätter :(. Stor kram till dig :).