Tvillingmorsan

Napphållare- tävling

Allt såg bra ut på undersökningen på MVC! Bm trodde jag skulle ha bebisar i helgen! Mjo vi får se vi får se! Just nu är det lugnt, och dom verkar inte ha några planer på att komma ut!
Blodvärden va dåliga, så nu måste jag dricka blutsaft! Inte så gott kan jag tycka, men måste man så måste man!

Full fart blev det i magen efter en lunch och en semla med Josefin och Maddis! Så mysigt att komma hemifrån och lyckas styra ihop något när alla kan och är lediga! Vilket inte är så ofta!

I helgen tävlar jag ut ett fint vagnhänge eller en napphållare på min Instagram – Malinhedblom så kika gärna in där om ni vill vara med!

Ha en mysig fredag!

20140124-160933.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Så spännande att följa dig. Jag har skrivit till dig på Instagram tidigare. Jag har tvillingar, pojke/flicka som fyllde 26 år den 11 januari 🙂 Jag minns det mesta från deras födelse och uppväxt som om det var i förra veckan 😉 Tänker ofta tillbaka på den underbara tid jag hade då med de små underverken. Har nog aldrig varit så stolt och lycklig. Vi hade två barn på 3,5 och 5,5 år när tvillingarna kom. Vi var så stolta, lyckliga och positiva! Därför var det inte heller jobbigt, okej lite extra ibland kanske 😉 Men de sov på nätterna från att de var 1 månad. Jag var så trött mot slutet, var tvungen att sova middag varje dag. Jag blev igångsatt två veckor före beräknad förlossning. Födde naturligt. Det bästa är ju om det kommer igång av sig själv. Lycka till och ett tips; var positiva oavsett vad någon annan säger eller tycker. Det kommer att bli helt fantastiskt! 🙂

  2. Jenny

    Åh mys, snart får du bebisgosa. Jag kan tänka mig att det tar ännu mer på kroppen med två bebbar. Minns hur trött jag var med Millie sista veckan. Hoppas du får en fin helg, kram

  3. Tina

    Jag har inget Instagram, men vore överlycklig
    att vinna ett vagnshänge till mitt lilla
    barnbarn Greta 26 dagar i dag:)
    Mkt stolt Mormor:)