Tvillingmorsan

Klädhängare

Letar o letar efter en klädstång till

barnens kläder! 
Tycker det är så fint och stilrent! 
Har hittat några fina, men jag kan inte riktigt bestämma mig! Om jag ska köpa en, eller inte! Får den plats? Eller ska jag vänta med att köpa den tills dom flyttar in på eget rum! 
Har även hittat en så himla fin babysitter! ( nu har ju vi två st redan) men ändå! Det slutar inte klia i shopping begäret för de! Den är ju precis den här babysittern jag vill ha! 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Joanna - mina två hjärtan

    Jättefin klädhängare! Jag hade dock tyckt att den kanske inte var så praktiskt utan bara tog plats. Men det bror ju på hur stort man bor också 🙂

    Svar:
    Ja vi har stora sovrum som behöver fyllas ut!! 🙂 kram
    Malin Hedblom
  2. Lisa

    Jättefina klädhängare! Men babysittern är ju sådär kul för en liten bebis? Färg, kontraster, prasslande saker vill de ha!

    Svar:
    Ja jag har köpt dom andra i färg! Men tyckte den här va så fin 🙂
    Malin Hedblom
  3. Sofie

    Vill bara tipsa om en jättebra babysitter och det är BabyBjörns egna. Lite dyr men väl värd sitt pris. Vi köpte en bättre begagnad på blocket. Innan vi köpte den hade vi två olika till vår son som inte passade alls lika bra. Jag kan verkligen rekommendera den, bebisen sitter jättebra i den!

    Svar:
    Åh tack för tipset! 🙂
    Malin Hedblom
  4. amelia

    Åh vad roligt att du är gravid med tvillingar. Vi är två 17åriga enäggstvillingar som skriver om vår vardag, vi önskar båda två att få tvillingar sen när det är dags för oss! Vi är övetygade om att det är en välsignelse att ha en tvilling! All lycka till dig.

    Kram

    Svar:
    Åh. Roligt att ni kikade in! 🙂

    Tack så mkt! Många kramar till er !

    Malin Hedblom