Trettonbarnsmamman

Myspys, Sly Cooper….

Efter en lite mera onyttig middag, pizza efter barnens önskemål, gick vi ut på en promenad. Riktigt härligt och relativt varmt fortfarande fast klockan hade hunnit bli närmare sju.

image

Barnen sprang runt i den lilla skogsdungen, klättrade på stora stenar och annat skoj 🙂 Jag har glömt att ta hem Älvas skor från dagis så hon fick snällt sitta i vagnen men det verkade inte bekomma henne så mycket 😉

image

Linnéa har fotat sig själv med min? mobil ♥

Jag blev väckt kl. 6 i morse av en av de mindre barnen som var bajsnödig. Den senaste veckan har detta barn varit punktlig – varje morgon är det samma visa. Helt ok att göra sina behov samma tid varje dag men kl.6…?

Fick i alla fall sova vidare sen till kl. 7.30 🙂

Barnen fick ett nytt spel till PS3 i fredags och det spelar de nu på morgonen.

image

Ett spel som de verkar gilla väldigt mycket 🙂

image

Benny kom hem med en superfin tavla som han har gjort i slöjden 🙂

Älskar verkligen barnens fina kreationer som de kommer hem med 🙂

Det ser ut att bli ännu en fin vårdag så kanske dags att snygga till utomhus lite nu när all snö är borta 😀 Vad ska ni hitta på idag?

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej Mirka!

    Tänkte bara höra vart du köpt Älvas mössa? Har precis blivit mamma till en lite Love och en sån mössa skulle ju vara väldigt passande till min son;)

    Ha en bra dag!
    Kram från Sofia

  2. esterii

    Fullt upp, du behöver inte fundera vad du ska göra.. I sommar har vi släktträff mormor och morfars 63 barn.barn och närmare 200 barnbarnsbarn.. Få se var du hamnar:)