TinasTaste

Tranquilo – bästa burgaren ever

Vi åt ute ofta i Göteborg och den BÄSTA ute maten stod definitivt Tranquilo för! My gååård! Jag har aldrig sett Eric njuta så mycket av en hamburgare förut. Jag ångrade mitt salladsval så fort jag smakat en tugga av hans burgare. .. ha ha. Min sallad var också god men kunde inte mäta sig med burgaren. Det var i särklass den godaste burgare jag någonsin smakat! En fet högrevsburgare med en skiva chevreost, picklad rödlök, chilidressing och färsk mango. Eric som inte ens gillar frukt i mat annars men denna mix av salt och sött gjorde honom helt stum. Sedan helt perfekta crispiga sötpotatisstrips till.

Vi strosade runt på stan och vi tog en tur till fiskekyrkan

Göteborg är en så mysig sommarstad.Erics har två syskon i Göteborg så vi passade på att umgås massa med dem. Så härligt att bara sitta på en uteservering på Avenyn en ljummen sommarkväll.

Lite shopping blev det också på hunke Möller. Älskar deras underkläder. Så mycket fint! Eric hittade en nespressos affär och köpte deras nyhet iskaffe! Så gott! Det smakade precis som på café. En god kaffe i handen är lite mami lyx..

Det känns som vi slog alla rekord när vi spenderade 9 th på Liseberg.! Lilla C var så klart lika galen i karuseller som sin bror och pappi ( som alltid åker alla hemska nyheter). Själv blev jag alldeles hes ( och de andra blev nog döva ?) av Balder.
Efter 9 timmar på Liseberg sa lilla C att hon ville gå och lägga sig ?. Det var första gången någonsin hon har sagt det.. hi hi

Vi avslutade resan med en väldans trevlig grillning hemma hos Erics kusin med sin stora familj som består av fru, tre flickor och ett helt gäng med hundar och några katter. De bor så himla fint och vi hade en jätte trevlig kväll hemma hos dem☀️ Med oss fick vi lite nya idéer till sommarens grillningar.

Kokt potatis på grillen med olja, flingsalt och timjan. Så gott och så smart! Vi bjöds på kyckling marinerad i naturel yoghurt och det var super! 

En del av tjejligan ?​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.