TinasTaste

Hotwire – gör hotellkap!!

Har ni hört talas om hotwire innan. Det är helt nytt för mig. Vi spenderade nyss några dagar i Göteborg och när det var dags att åka hem så kände vi att vi inte riktigt var klara här utan ville stanna en natt till. I jakten på nytt hotell stötte jag på hotelwire!

Hotell wire har sista minuten fynd på hotell. Många uppskattar att priset ligger mellan 10-80% billigare.

Det finns ett överraskningsmoment i det hela då man inte vet vilket hotell det blir innan man har bokat. Man kan se fyra hotell och det blir ett av de! Man väljer i förväg om man vill ha fyrstjärnigt eller 3 stjärnigt och ser priset för respektive nivå på hotellet ( 300 tillkommer som skatt) Varje gång man uppdaterar sidan kommer det lite olika hotell och när man är nöjd med de fyra hotellen så bokar man och sen kommer konfetti och hotellet presenteras. Vi bokade en natt för 1300. Vi fick fyrstjärnigt på elite park aveny mitt i stan :). Det hade kostat oss 1600 annars. Alltid något och bland kan man tjäna betydligt mycket mer.

Just nu njuter jag lyxen att kunna vara lite spontan och överraskningsmomentet var bara roligt!

De två första dagarna bodde vi på Waterfront hotell och det var vi riktigt nöjda med. Det hade vi bokat hemifrån. Det ligger lite met än 3 km utanför stan precis vid vattnet. Verkligen fint läge och rummen var stora och fina. Relaxrum hade en bubbelpool som vi tyvärr aldrig hann med att besöka.
Är det någon mer än jag som tycker att det bästa med hotell är frukosten. Så mysigt!
Genom hotwire fick vi hotellet Elite park aveny som ligger precis som det låter centralt vid avenyn i Göteborg. Vill du också kolla in hotelwire klicka Här
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.