TinasTaste

Utförsäljnings tips – Glitter

Det känns som jag fyndar ofta nu för tiden.. hi hi. Den här gången är det butiken glitter i Jakobsbergs centrum som ska lägga ner och säljer ut massor till 75% och en del på 50% och 25%. Jag antar att det kommer öka procenten de närmsta dagarna.

Glitter kanske är lite som HM att man kan fynda något roligt och sen håller det så länge det håller lixom. Jag köpte mig i alla fall två örhängen, ett halsband till lilla C och hennes kompis. Sedan köpte jag en speciel handduk till håret som är super bra och inte sliter på håret. Det mesta på 75% rabatt.. så det blev inte många kronor.

Ett sånt här blomband köpte jag till midsommar på glitter men typiskt nog glömde jag att använda det. Så det åkte på idag för lite extra firande att detta var min sista jobbdag innan semester.. wiii
De här örhängena var supersöta och kostade mig 15 kr st 🙂
Lilla C smycke
De här handdukarna är verkligen toppen! De är i något slags uppsugande material ( fiber?) De är super mjuka och ska vara väldigt skonsamma mot håret. Det bästa är att de har en liten knapp så man snurra upp håret i en ”turban” och sedan försegla med knappen .
Min lilla sötloppa som självklart ska ha lika handduksturban som mammi.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.