TinasTaste

Stugkärlek

Hej finisar
Hoppas att ni har haft en härlig midsommar!
Vi har landat hemma i soffan efter en mysig helg i stugan. Min bror med familj som bor i Emmaboda hade kommit till Söderhamn så det var roligt att få träffa alla.

Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar innan semester. Det känns helt sjukt. Snart behöver man inte ställa klockan längre. Slippa vardagsstressen och bara få rå om varandra mer. Det ser jag verkligen fram emot. Jag gillar även friheten med att vi inte är styrda av jobbet utan vi kan exempelvis åka till stugan precis när vi känner för det. Det enda som är lite tråkigt är att de flesta pass på gymmet tar uppehåll under sommaren och jag tycker det blir lite tråkigt att bara gymma flera gånger i veckan. Tur att jag har träningskompisar som gör allt lite roligare.

Vi börjar semestern i Göteborg där vi ska njuta av ledighet, Liseberg och hotellfrukostar. En och annan räka kommer nog också att intas. Sist vi var i Göteborg så åt vi på en sån god restaurang så jag har deklarerat att vi ska äta där varje dag. Resten av familjen skrattar men tackar nog inte nej.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.