TinasTaste

Bröllop

Igår överraskade vi min fina kollega Josefin som ska åka till Italien och gifta sig på ett slott. Riktigt drömmigt! ?

Vi ville så klart både gratta och busa lite med vår fina kollega som snart åker iväg för att gifta sig. Så alla vi SIUS kollegor och chefer la en slant som jag fick använda till en present och lite mysig överrasknings fika. Jag valde temat rosa eftersom jag ville matcha den temafärg hon ska ha på bröllopet.

Vi hade även varit och köpt en ruskigt ful gul gammal läder resväska på en second hand butik med tanke på att hon ska resa och fyllt den med skojiga gåvor och en fin present. Vi utgick från temat ”något gammalt ( den antika väskan) , något nytt ( ett fint halsband från Lily and rose, något lånat (solkräm), något blått ( blå trosor och ett par super fula nätstrumpor ?, något fått ( flera saker; bl.a. solhatt och handduk.

Jag hade fixat ” nyttiga” cupcakes för alla vi som arbetar som Sius är måna om hälsan och äter gärna lite bättre åtminstone under veckorna. De blev fanatiskt goda! Riktigt saftiga! Recept kommer ( om jag nu minns vad jag hade i ?.

Jag och Lilla C pysslade en dag och då passade jag på att göra lite miniflaggor till cupcakes med texten: I do, love och deras initialer.

Jag köpte även en alkoholfri skumpa. Förutom cupcakes hade vi oliver och kronärtskockor som marinerades i rapsolja och citronpeppar. Det är så enkelt men sååå gott!

Jag gjorde även min nya favorit med jordgubbar och vattenmelon marinerade i limeskal pch saften plus hackad mynta.

Det fanns även geisha godis med rosa papper och rosa minimarränger.

I glasen hade jag lagt rosa sockervadd som smälter när man häller på drycken.

Bride to be ?

Titta vad enkelt man kan piffa ihop ett par roliga glas. Jag satte deras initialer på samt och klädde den ena med brudslöja och den andra med fluga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.