TinasTaste

Baby shower – idéer

Sötaste luftballongen fylld med bebbe saker. Den är gjord av en rislampa från Ikea, sugrör och en kartonglåda.

Min svägerska är grym på det här med baby shower! Titta bara vilka fina saker hon pysslat ihop till en babyshower. Kanske kan ni få lite inspiration.

Hon hade en stor del i min egen baby shower. Ljuva minnen! Det var så fint att bli så överraskad och min familj, släktingar och bästis från Söderhamn hade kommit till Stockholm bara för min skull. Så fint! Jag har även ett väldigt sårbart minne från denna dag därför att min andra kärlek i livet. Min fina alldeles speciella hund hade varit hos mina föräldrar och jag blev både överlycklig att se honom och helt kall i hjärtat av att se att hans redan dåliga höfter hade kolappsat totalt nu. Jag hade nu nått det ögonblick jag fruktat sen han var ett år på grund av det allvarliga höft fel han föddes med. Jag är tacksam att jag fått ha denne tappra riddare hos mig i 12 år och jag värdesatte varje andetag med honom. Ni som har djur vet hur nära de kan stå.. och det gjorde fruktansvärt ont att se honom så dålig. Jag hade alltid undrat om jag skulle klara av att ta det där beslutet. Men just där och då så stod det klart, min allra bästa vän skulle inte lida så där. Jag stod nästan inte ut.

Det har gått tre år och jag saknar så myclet hans glada uppsyn och att lägga mitt huvud mot hans som vi så ofta gjorde. Även om min riddare inte finns kvar på jorden har han en plats i mitt hjärta så länge jag finns kvar.

En baby shower firar ett nytt liv. Vad är större än det. Även om baby shower är en tradition som Sverige tagit över på sistone och det kanske finns olika kommersiella motiv bakom så tycker jag ändå att det är en fin tradition och älskar att skämma bort vänner som går och längtar efter ett litet underverk.

Den här lilla lastbilen är ju bara så söööt?
Detta kan man kalla återvinning.. undersidan är ett lock som blev över från luftballongen.

Sötaste tivolisnurran..

Jag måste visa den fina tårtan också. Ljuvlig!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.