TinasTaste

Heat callange

En av alla flätor denna månad. Gillar lite lösa och lediga flätor som ser lite boho chicka ut. Men tyvärr är mitt hår lite tunt för att kunna göra de där riktigt snygga flätorna.

Nu är det dags för utvärdering av en månads heatless challange. Det var alltså den 17:e februari som jag bestämde mig för att helt enkelt att köra 30 dagar helt utan hårblås, platttång, locktång och andra värmeverktyg. Utöver det endast tvätta håret 2 gånger i veckan och även välkomnade er att göra detsamma. Ni kan läsa det inlägget här: Utmaningen

Många flätor har det blivit och det har varit en hel del dagar då jag verkligen inte har känt mig fin i håret då det blev en rejäl övergång från att ha tvättat håret fyra gånger i veckan och även blåst, plattat och lockat håret till att istället låta håret vara i fred. Tvätta det högst 2 gånger i veckan och då även tillföra inpackningar och recinolja (fast håret redan känts ganska greccy)

Så har det blivit något resultat?

Jag upplever att det på en månad faktiskt har blivit något av en förbättring. I tisdags var jag dessutom hos frisören och klippte av en bra bit så de torra topparna försvann. Så jag kan tycka att det är värt ett att fortsätta fram till semestern i juli dvs 4 månader till. My gååård vad det lät långt.. men jag tänker att håret nog kommer att vänja sig med att inte bli tvättat lika ofta. Tycker faktiskt redan att det är lite lättare. Ett annat plus är att jag har fått mycket beröm för olika flätor jag har lärt mig. Perfekt såna där krisdagar då håret bara ser messy ut.

Jag tänker även att det kan vara tillåtet att värmestyla undantagsvis om man ska göra något speciellt.

Häng på vet ja!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.