TinasTaste

3 för 2 passa på

Alltså vårkläderna som newbie kommit med är ju bara så söta! Jag vill som vanligt ha allt.. hi hi. Så det är inte helt fel att lilla C håller på att gå vidare till nästa storlek 104 (åtminstone på byxor). På tröjor kommer hon nog ha storlek 98 ett tag till.

 Nu kan man verkligen passa på att fylla på med nästa storlek då kappahl har ta 3 för priset av två på alla barnkläder.Klicka här! för att komma till erbjudandet.

Lilla C hade den här ljusblå newbie klänningen när stannade på Gävle bro för att äta mat. Den är bara så söt! Här är lilla C i full fart med att äta lite strips. Hon äter verkligen inte mycket mat just nu. Är ni fler som har barn som typ äter i perioder.. ibland undrar jag vad hon lever på. Ändå har hon huuur mycket energi som helst.

Det är så skönt med matställen som har en lekhörna i restaurangen. Då kan föräldrarna äta upp sin mat i lugn och ro. Bästa!

Ännu mer newbie… dessa kläder valde jag till lilla C när svärmor ville köpa kläder. Så himla fina ?

Den här tröjan är inte newbie men den är också från kappahl. Jag har snart volanger på vreda plagg både till C och mig själv. Just nu så har lilla C fått väldigt mycket egna åsikter om kläder så det är inte lika lätt att välja. Det enda som hon gillar i tröjväg är lätta tunna tröjor liknande denna. Det får absolut inte vara skjortor eller för varma tröjor med ludd. Har vi en riktigt jobbig morgon när vi ska iväg till förskolan så åker det säkra kortet Anna och Elsa kläder fram… Alltså man kan söka jobb som FÖRHANDLARE efter detta 3 – ÅRS ÄVENTYR… he he

Ljuvliga pasteller…. i den nya storleken och den super söta newbiekoftan C fick av min mamma.

Det är inte lätt att ta bilder på den här lilla gräshoppan.. antingen simmar hon ur bild eller som här till höger ”olofs” morotsnäsa mitt i ansiktet.. hihi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.