TinasTaste

Weekend i stugan

Hej finisar!

Hoppas att ni har haft en härlig helg! Vi har spenderat en weekend i stugan. På lördagen bjöd vi in min bästie med familj på en mini baby shower eftersom hon ska ha sitt andra barn. Hennes äldsta barn och lilla C skiljer det bara någon månad på. Jag minns så väl när jag ringde till henne och skulle berätta den stora överraskningen att jag var gravid med lilla C. Jag säger ” jag har något att berätta” och hon svarar ”jag har också något att berätta!” hi hi det var ju helt underbart roligt att vi blev gravida samtidigt. Skrattar när jag tänker på det. Sen kom de små virvelvindarn som förändrade våra liv till det bättre. Nu har vi ett alldeles nytt litet busfrö att se fram emot ?

Vi hade lite skinkor, oliver, marinerade kronärtskockor till för snacks. Sedan hade Eric lagat en super god kyckling i vitt vin som huvudrätt. Den var så god.

Jag har inte visat så mycket bilder från köket i stugan.. det är jätte mysigt! Och vi har allt vi behöver här. Eric skrattar när jag försöker förklara för honom att jag känner mig  ” jordad”  när jag är i stugan (i brist på annat ord). Han förstår inte alls vad jag menar. Men på något vis när man har bott nära natur, kvittrade fåglar, enkelhet och nära marken som man gör i hus så känns det så naturligt och jag blir glad och lugn när jag känner den känslan igen. 

Nu är vi på väg tillbaka till Stockholm och den här lilla loppan sover gott i bilen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.