TinasTaste

Baby shower mini

Idag ordnade vi en mini baby shower i stugan för min bästa vän med sin underbara familj. Jag bara njuter av att få umgås med våra favoriter. Så mysigt!

I går kväll knåpade jag ihop min första blöjtårta. Det var riktigt pyssligt och roligt men tog bra mycket mer tid än jag trott eftersom jag använde mig av snoddar runt varje blöja plus att de alla satt fast i varandra. Nästa gång ska jag prova en annan variant.

När jag skulle baka fikat fick jag se till att baka utan ägg, soja och mjölk eftersom det finns allergier i familjen som vi skulle bjuda. Det var nyttigt att tänka om lite och det märks att jag inte alls var van. Bara att handla tog dubbelt så lång tid. Eftersom det är många som är allergiska så är det bra att hitta lite alternativa recept. Har ni tips på bra alternativa recept så tipsa gärna!

I stugan finns ingen sprits så det blev inte så snygga cupcakes men det tycker inte jag gör något alls. Det är lite det som är skönt i stugan att det blir lite som det blir. Ingenting behöver vara perfekt och vi njuter desto mer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.