TinasTaste

Ost och frukt buffé – ALL IN

Idag är min kollega Dians sista dag (för ett år) och likt henens sprudlande personlighet skulle det så klart inte bli något tamt farväl utan hon gick så klart med ”pompa och stått”.

Jag tror hon hade handlat upp hela affärens lager av goda ostar. Sedan visste hon vem hon skulle gå till för att få hjälp med upplägget..MIG! Hi hi..

Så klart tog jag uppgiften och gick all in! Jag tror inte att kontoret har sett ett liknade buffébord tidigare! Och det är ju bara såååå roligt att fixa detta. Under tiden jag stod där och fixade så anslöt sig mer och mer människor som ville bidra med sin hjälp så helt plötsligt var jag någon form av bufféarbetsledare ? så himla härligt att alla bara kliver in och hjälper till!

Jag tycker vi fick till ett magiskt bord och det passande en magisk person som min kollega. Det blev dessutom så otroligt uppskattat av alla på kontoret. En riktigt trevlig fredags känsla spred sig.

I den andan vill jag passa på att önska er alla en härlig fredag och hoppas att ni kan hitta någon inspiration i detta bord till helgens festligheter/mys eller återhämtningsstunder. ?. Bild bomb kommer att komma men jag har en hel del redigering att göra först..puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.