TinasTaste

Breakfast

Helgernas frukost är så mysigt… den lägger jag gärna lite extra kärlek på. På vardagarna äter jag alltid samma snabba frukost… fiberhavregrynsgröt med blåbär och en kopp kaffe… inget fel i det men det är härligt när vi startar dagen tillsammans utan stress med en lyxig frukost innan vi kör ett svettigt pass på gymmet.

Idag blev det en tunt rostad surdegsbröd med pocherat ägg och en avokadoros.

Pocherat ägg är verkligen så gott och faktiskt ganska lätt att göra. Knäck bara ägget i en kopp med vatten och ättika och låt det vara i där några minuter. Koka upp vatten och häll i ägget där (häll bort lite av vattnet ur koppen innan). koka 2-3 minuter och fiska upp det med en hålslev. När du sedan skär i ägget rinner den lösa gulan ut över surdegsbrödet.. MUMS!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.