TinasTaste

Pizza time

Jag har glömt att visa denna läckerbit från förra helgen. I lördags var vi ju på bröllop som ni säkert inte har missat. By the way ett fantastiskt fint och välordnat bröllop i kärlekens tecken.

Efter varje partaj blir man av någon konstig anledning ?sugen på något onyttigt. Jag tycker att det är ok att äta något onyttigt då och då om den största delen består av hälsosam mat. Så vi slängde ihop en egen pizza här hemma. Mitt bästa tips till er är att hoppa tomatsåsen och istället göra en vitlöks/basilikaolja att pensla på botten.

Så här enkelt är det: Värm bara upp rapsoljan och lägg i hackad vitlök och basilikablad. Låt koka ett tag så oljan tar smak. Ta bort från spisen innan vitlöken blir för mörk. Pensla på innan du lägger på övriga ingredienser (Det är även gott att blanda i lite grön pesto).

vår topping

Vi toppade pizzan med kalmata oliver, kronärtskocka, jamonserano skinka (la vi på i slutet så den inte skulle bli bränd men ändå skulle bli lite krispig) , motzarella i skivor, en smakrik riven ost att strö över, ruccola (när pizzan var färdig) och lite flingsalt.

Mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.