TinasTaste

Så gick det…

Minns ni att jag stylade en lägenhet inför försäljning för ett litet tag sedan (Ni kan inlägget här ) Ni kanske är nyfikna på hur det gick?

Nu är faktiskt lägenheten såld! Wiiihoo ?
Det är otroligt hur mycket inredningen kan ha betydelse i en försäljning. Detta blev väldigt tydligt i detta fall av två anledningar.

1. Den blev inte såld oinredd. De fick alltså inga bud innan styling trots visningar. Mäklaren tipsade då säljarna om att styla den.

2. Efter styling fick de genast bud medans flera andra identiska lägenheter i samma hus inte fick bud alternativt så dåligt bud att säljaren gick 260 000 tusen minus. Min säljare satsade under tiotusen kronor på styling och gjorde istället en vinst när lägenheten såldes för 1,87 miljoner ( 1:a på 34 kvm).

Det är nästan lite chockande att det gör en sån stor skillnad. Det visar verkligen hur viktigt det är att lägenheten inger potentiella köpare en känsla så att de knyter an till lägenheten på något sätt.

Hur fungerar ni? Kan ni se framför er hur det skulle se ut fast det är oinrett eller har en ”ful” inredning? Min sambo och jag är helt olika där (och tur är väl det för jag skulle verkligen inte vilja ha någon att ”bråka” med inredningen om hi hi). Han kan inte alls föreställa sig hur något skulle se ut eller tänka sig hur allt kan hänga ihop medans det i mitt huvud genast börjar poppa upp bilder av hur det skulle kunna se ut. Hur hela inredningen är i samklang och har en röd tråd som följer genom hela bostaden en slags balans. Det är tur att vi alla har olika kvaliteter. Men det är lite intressant att se hur olika vi kan vara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.