TinasTaste

Bröllop

Hej finisar!

Hoppas att ni har en härlig helg! Jag och min sambo ska ha en lördag i kärlekens tecken eftersom vi är bjudna på bröllop. Visst är det fint att få förmånen att vara med på ett bröllop. Jag ser fram emot det trots att jag aldrig träffat paret som ska gifta sig. Det är en barndomsvän till Eric som fyller år.

Visst är det roligt att få fixa sig lite extra och klä upp sig lite mer än vanligt. Ni kan se vilken klänning jag ska ha i detta inlägg: Dimrosa dröm.

Eftersom bröllopet ska vara barnfritt ska lilla C sova hos sin farmor. Lilla C har bara sovit borta få dagar antagligen för att vi skulle längta ihjäl oss annars..hihi. Ibland kan man förstås se fram emot att få sova ostört en natt. Men förra gången vi var på bröllop och trodde att vi skulle få njuta av en natts ostörd sömn så spenderade jag den på akuten med en smärta som inte går att beskriva med ord. Så denna gång hoppas vi på lite mer tur!

Jag gillar dessa glasen så mycket. Ni ser att de är nya för prislappen sitter till och med kvar. Ni kan hitta dem här: Glas

Här med vår favorit prosecco!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.